Ceļu satiksmes negadījumos Latvijā cietuši vairāki riteņbraucēji

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: VALSTS POLICIJA / LETA

Vakar ceļu satiksmes negadījumos Latvijā ir cietuši vairāki riteņbraucēji, informēja Valsts policija.

Vakar Rīgā, Anniņmuižas bulvārī, nenoskaidrots vadītājs ar automašīnu «Mersedes Benz» uzbrauca velosipēdistei, 1957.gadā dzimušai sievietei, kura nogādāta slimnīcā. Lielvārdes ielā 1992.gadā dzimis jaunietis ar automašīnu «BMW» saskrējās ar velosipēdisti, 1977.gadā dzimušu sievieti, kura nogādāta slimnīcā.

Rīgā, Kleistu ielā, braucot ar velosipēdu, krita 1942.gadā dzimis vīrietis, kā rezultātā guva traumas un tika nogādāts slimnīcā. Savukārt Slokas ielā smagas traumas kritienā no velosipēda guva 2005.gadā dzimis zēns.

Galvaspilsētā, Krišjāņa Valdemāra ielā, 2001.gadā dzimis pusaudzis ar mopēdu ietriecās reklāmas stabā. Mopēda vadītājs tika nogādāts slimnīcā. Savukārt Nīcas novadā, uz ceļa Liepāja - Rucava, 1964.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu «VW Jetta» bija apstājies pirms remontējama ceļa posma pie luksofora un atvēra vadītāja durvis, kurās ieskrēja motocikls «Suzuki», kuru vadīja 1990.gadā dzimis jaunietis, kurš pēc negadījuma vērsās slimnīcā.

Rīgā, Brīvības ielā, vakar saskrējās automašīnas «Mersedes Benz», kuru vadīja 1997.gadā dzimis jaunietis, «VW», kuru vadīja 1988.gadā dzimis vīrietis, un «VW», kuru vadīja 1972.gadā dzimis vīrietis. negadījumā cieta automašīnu «VW» pasažieres - 1991. un 1993.gadā dzimušas jaunietes, kuras nogādātas slimnīcā. «Mersedes Benz» vadītājs no medicīniskās apskates atteicās.

Talsu novada Lībagu pagastā, uz ceļa Talsi-Lībagi, 1995.gadā dzimis jaunietis ar automašīnu «Mazda» neizvēlējās pareizu braukšanas ātrumu, iebrauca grāvī un apgāzās. Negadījumā tika bojāta automašīna un cieta vadītājs. Savukārt Ludzā, Blaumaņa ielā, saskrējās automašīnas «Subaru» un «Škoda», kuras vadītāja, 1956.gadā dzimusi sieviete nogādāta slimnīcā.

Aizvadītajā naktī Valmieras policija saņēma informāciju no slimnīcas, ka Dīvaliņu ielā, stāvlaukumā pie stadiona, nenoskaidrota persona, vadot nenoskaidrotu automašīnu, ir uzbraukusi 1995.gadā dzimušam jaunietim, kurš atradās alkohola reibumā un tika nogādāts slimnīcā.

Kopumā vakar Latvijā tika reģistrēti 84 ceļu satiksmes negadījumi, kuros gāja bojā divi, bet cieta vēl 17 cilvēki. Astoņi no cietušajiem bija gājēji vai velosipēdisti.

Šonakt ap pusnakti Rumbulā tika notriekts kāds kājāmgājējs, kurš no gūtajām traumām gājis bojā. Negadījums noticis Granīta ielā, kur 1976.gadā dzimis ar automašīnu «Audi» uzbrauca aptuveni 30 gadus vecam vīrietim, kura personība vēl nav noskaidrota.

Savukārt vakar pēcpusdienā Salaspils novadā, uz ceļa Ulbroka-Tīnūži, saskrējās automašīnas «Jeep», kuru vadīja 1982.gadā dzimis vīrietis, «Nissan», kuru vadīja 1975.gadā dzimusi sieviete, un «Mazda», kuru vadīja 1952.gadā dzimis vīrietis. Šajā avārijā cieta «Jeep» vadītājs, kurš nogādāts slimnīcā, bet «Nissan» vadītāja notikuma vietā gāja bojā.

    KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

    Tēmas

    Aktuālais šodien
    Svarīgākais
    Uz augšu