Saskrienoties ar autobusu, Rīgā nositas motociklists

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Saskrienoties ar satiksmes autobusu, vakar Rīgā, Tvaika ielā, nosities jauns vīrietis, informēja Valsts policijā. Negadījumā gāja bojā motocikla «Yamaha» vadītājs, 1989.gadā dzimis vīrietis, savukārt autobusu vadīja 1955.gadā dzimis vīrietis.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestā informēja, ka motociklista traumas bijušas tik smagas, ka vīrietis notikuma vietā miris vēl pirms mediķu ierašanās.

Savukārt Elizabetes un Satekles ielu krustojumā 1989.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu «Volvo» izraisījis sadursmi ar motociklu «Ducati», kuru vadīja 1983.gadā dzimis vīrietis, kurš nogādāts slimnīcā.

Vakar Rēzekne, Stacijas ielā, notika sadursme starp automašīnu «PAZ», kuru vadīja 1960.gadā dzimis vīrietis, un mopēdu «Leike», kuru vadīja 1999.gadā dzimis jaunietis, kurš nogādāts slimnīcā.

Savukārt Krāslavas novada Skaistas pagastā 1986.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu «Toyota» nav ievērojis distanci un sācis apdzīt motorolleri «Sonic», kuru vadīja 1965.gadā dzimusi sieviete. Apdzīšanas laikā motorollera vadītāja sāka veikt kreiso pagriezienu, kā rezultātā auto viņu notrieca. Motorollera vadītāja guva miesas bojājumus un tika nogādāta slimnīcā.

Vakar Latvijā tika reģistrēti 97 ceļu satiksmes negadījumi, kuros gāja bojā viens un cieta 19 cilvēki.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu