Jaunietis bez vadītāja apliecības iebrauc ar auto grāvī un apgāžas

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Grobiņas novadā vakar jaunietis, bez vadītāja apliecības vadot automašīnu, iebraucis grāvī un apgāzies, informēja Valsts policijā.

Grobiņas pagastā, vadot automašīnu «Volkswagen» pa vietējas nozīmes ceļu, 1991.gadā dzimis jaunietis nav izvēlējies drošu braukšanas ātrumu, tāpēc neticis galā ar automašīnas vadību, kā rezultātā iebraucis grāvī un apgāzies. Negadījumā cietis automašīnas vadītājs, kas ar traumām nogādāts slimnīcā. Automašīnā atradusies arī 1997.gadā dzimusi pasažiere, kura nav cietusi. Vēlāk noskaidrojies, ka jaunietim nav bijusi vadītāja apliecība.

Rīgā, Lubānas ielas rotācijas aplī, 1992.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu «Renault», uzbraucis 1976.gadā dzimušai velosipēdistei, kura pēc sadursmes ar traumām nogādāta slimnīcā.

Savukārt Krimuldas novadā uz kāda lauku ceļa nenoskaidrotos apstākļos cietusi 1984.gadā dzimusi velosipēdiste, kura nogādāta slimnīcā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī reģistrēti 42 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši pieci cilvēki. Rīgas reģionā reģistrēti 17 negadījumi ar diviem cietušajiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu