Vizinoties ar kvadriciklu, Pierīgā cietis puika

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Vakar Pierīgā, Stopiņu novadā, vizināšanās ar kvadraciklu kādam pusaudzim beigusies slimnīcā, TVNET uzzināja Valsts policijā.

Dreiliņos, Aroniju ielā 2, vakar divi puikas vizinājušies ar kvadraciklu «Honda TRX», pie kura stūres atradies 2005.gadā dzimis zēns. Vizināšanās laikā tā pasažieris - 2004.gadā dzimis zēns - nokrita no kvadracikla. Puika guvis traumas, kuru dēļ nogādāts slimnīcā.

Savukārt Pāvilostas novadā, Sakas pagastā, pie mājām «Saļienas» 1986.gadā dzimis vīrietis pa pļavu vadīja krosa motociklu «Suzuki» un uzbrauca celmam, kā rezultātā krita un guva traumas. Motobraucējs nogādāts slimnīcā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī noticis 71 ceļu satiksmes negadījums, tajos cietuši astoņi cilvēki, tostarp trīs mazaizsargātākie satiksmes dalībnieki - gājēji un velosipēdisti.

Vakar Dobeles novadā, Penkulē, 1966.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu «Mazda 6», sadūrās ar velosipēdu, kurš izbrauca uz galvenā ceļa. Ceļu satiksmes negadījumā cieta velosipēda vadītājs - 1944.gadā dzimis vīrietis, kurš nogādāts slimnīcā.

Daugavpilī, Cialkovska ielā 10a, nenoskaidrots vadītājs ar automašīnu «Opel Signum» uzbrauca gājējam - 1990.gadā dzimušam vīrietim - un no notikuma vietas aizbēga. Cietušais gājējs vērsās pēc medicīniskās palīdzības.

Limbažu novadā, Bīriņos, autoceļa Ragana-Limbaži 8.kilometrā 1993.gadā dzimusi sieviete ar automašīnu «Volvo 850» nobrauca no ceļa braucamās daļas un iebrauca kokā. Cietusi vadītāja, kura no izmeklēšanas medicīnas iestādē atteicās.

Savukārt Rīgā, Dārzciema un Strauta ielas krustojumā, vakar notika sadursme starp automašīnām «Nissan», kuru vadīja 1979.gadā dzimusi sieviete, un «Toyota», kuru vadīja 1957.gadā dzimis vīrietis. Ceļu satiksmes negadījumā cietusi «Toyota» pasažiere - 1964.gadā dzimusi sieviete, kura pēc medicīniskās palīdzības saņemšanas no hospitalizācijas atteicās.

Aizvadītajā diennaktī 260 autovadītāji sodīti par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu, kā arī pieķerti četri dzērājšoferi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu