Motociklists avarē un kājām aizbēg no notikuma vietas

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

Ceturtdien Rīgā kāds motociklists Rīgā avarējis, bēgot no policijas, un kājām aizbēdzis no notikuma vietas, informēja Rīgas pašvaldības policijā.

Ceturtdien, 30.jūnijā, Ziemeļu pārvaldes darbinieki, patrulējot Skanstes apkaimē, pamanīja motociklu «Honda», kura vadītājs un pasažieris piedalījās ceļu satiksmē bez aizsargķiverēm. Policijas darbinieki ieslēdza operatīvā transportlīdzekļa gaismas un skaņas signālus, pēc kā deva rīkojumu apturēt motociklu. Spēkrata vadītājs sāka bēgt, taču pagriezienā nenovaldīja motociklu un apgāzās, pēc kā metās bēgt kājām un nozuda no policijas redzesloka.

Tika izsaukti Valsts policijas darbinieki. Dažas minūtes vēlāk uz notikuma vietu atnāca vīrietis, kurš kārtības sargiem pastāstīja, ka ir motocikla īpašnieks. Vīrietis paskaidroja, ka motociklu iedevis draugam, kurš vēlējies pavizināties un nesaprot, kāpēc draugs bēdzis no policijas darbiniekiem. Motocikla īpašnieks nosauca drauga vārdu, taču uzvārdu nespēja atcerēties. Notikuma vietā ieradās Valsts policijas darbinieki, kuri pārņēma darbu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu