Rīgā kravas un divu vieglo automašīnu sadursmē cietis viens cilvēks

LETA/BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Trešdien, 13.jūlijā, Rīgā notikusi sadursme starp kravas automašīnu un divām vieglajām automašīnām, informēja Valsts policijā.

Negadījums noticis Piedrujas ielā, kur 1981.gadā dzimuša vīrieša vadītā kravas automašīna «MAN» sadūrusies ar 1977.gadā dzimuša vīrieša vadīto automašīnu «Renault» un 1980.gadā dzimušas sievietes vadīto automašīnu «Honda». Avārijā cietis «Renault» vadītājs, kurš ar traumām nogādāts slimnīcā.

Daugavpils novada Vecstropos 1993.gadā dzimusi persona, vadot automašīnu «Honda Civic», nav ievērojusi distanci un ietriekusies priekšā braucošajā automašīnā «Volkswagen Tiguan». Pēc negadījuma slimnīcā vērsusies persona, kura vadījusi automašīnu «Honda», kā arī divas šīs pašas automašīnas pasažieres - 1996. un 1998.gadā dzimušas jaunietes.

Liepājā plkst.23.15 Rīgas ielā 1956.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu «Nissan Serena», uzbrauca velosipēda vadītājai - 1995.gadā dzimušai sievietei. Satiksmes negadījuma rezultātā cieta velosipēda vadītāja, kura ar traumām nogādāta slimnīcā. Tāpat trešdien plkst.14 Liepājā, Airītes ielā nezināms vadītājs ar nezināmu automašīnu uzbrauca 2002.gadā dzimušai personai, kura guva traumas.

Savukārt Rīgā, pie Centrāltirgus nenoskaidrotos apstākļos trolejbusā traumas guvusi 1957.gadā dzimusi sieviete, kura nogādāta slimnīcā.

Kopumā aizvadītās diennakts laikā likumsargi reģistrējuši 67 satiksmes negadījumus. Tajos cietis 21 cilvēks, no kuriem pieci bijuši gājēji vai velosipēdisti.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu