Remontdarbu laikā Rīgā, Lāčplēša ielā, būtiski palēnināta satiksme

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ingars Tenis, TVNET

Ceļu seguma atjaunošanas darbu dēļ Rīgā, Lāčplēša ielā, būtiski palēnināta transporta līdzekļu satiksmes kustība, pastāstīja Rīgas domes Satiksmes departamenta Komunikācijas speciāliste Ilze Dimante.

Dimante paskaidroja, ka 15.jūlijā sākto Lāčplēša ielas remontdarbu laikā palēnināta satiksme konstatēta abos virzienos - gan nobraucot no Salu tilta, gan uzbraucot uz tā, jo katrā virzienā ir slēgta viena braukšanas josla. Dimante pieminēja, ka ar palēninātu satiksmes plūsmu departaments rēķinājies.

Brauktuvju un tām pieguļošo ietvju seguma atjaunošanas darbi sākti posmā no Salu tilta līdz Avotu ielai. Dimante uzsvēra, ka departamenta direktors Vitālijs Reinbahs ticies ar būvdarbu veicējiem, vienojoties, ka darbi tiks pabeigti līdz mācību gada sākumam. Viņa atzīmēja, ka tādēļ pie ceļa seguma maiņas tiks strādāts arī nakts stundās.

Maksimālais atļautais braukšanas ātrums minētajā ielas posmā ierobežots līdz 30 kilometriem stundā. Sabiedriskā transporta pasažieriem jāņem vērā, ka nepieciešamības gadījumā pieturvietas tiks pārvietotas, taču par ko tiks ziņots atsevišķi, liecina Rīgas domes Satiksmes departamenta mājaslapā publicētā informācija.

Ietvju seguma maiņas dēļ gājējiem jāņem vērā, ka tajos ietvju posmos, kuros tiks veikti seguma atjaunošanas darbi, šie posmi tiks slēgti. Tādā gadījumā būvnieki nodrošinās gājējiem pārvietošanās iespējas pa brauktuvi, norobežojot to no kopējās transportlīdzekļu plūsmas.

Dimante aicināja iespēju robežās izmantot sabiedrisko transportu, kā arī izvēlēties citus tiltus un maršrutus, lai apbrauktu remontdarbus, vai arī rēķināties ar nedaudz lēnāku satiksmi minētajā ielas posmā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu