Liepājā iereibis autovadītājs piedāvā policistiem kukuli

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lauris Nagliņš / LETA

Liepājā iereibis automašīnas BMW X5 vadītājs, lai viņam netiktu izrakstīts administratīvā pārkāpuma protokols par braukšanu pie stūres alkohola reibumā, likumsargiem piedāvājis kukuli, informēja Valsts policijas pārstāve Daiga Valdmane.

Ceturtdienas, 21.jūlija, rītā ap plkst.04.30 Liepājā, Peldu ielā, likumsargi apturējuši kādu 1990.gadā dzimušu vīrieti, kurš vadīja automašīnu BMW X5, būdams 2,61 promiļu stiprā alkohola reibumā.

Sākotnēji vīrietis likumsargiem deva 20 eiro, jo tieši tik daudz skaidras naudas šoferim bija līdzi. Tajā pašā laikā viņš policijas darbiniekiem arī izteica aicinājumu doties līdz bankomātam, lai saņemtu lielāku naudas summu.

Policijas darbinieki autovadītājam sastādīja administratīvā pārkāpuma protokolu par braukšanu pie stūres alkohola reibumā. Savukārt par kukuļdošanu ir sākts kriminālprocess.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu