Vairākās nozīmīgās Rīgas ielās sākas apjomīgi būvdarbi; ievērojami satiksmes ierobežojumi

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka / LETA

Rīgas ielās turpinās apjomīgi remontdarbi. Autovadītājiem būvdarbu laikā jārēķinās ar satiksmes ierobežojumiem, apgrūtinājumiem un pat slēgtu satiksmi nakts stundās un brīvdienās.

Rīgas domē TVNET informēja, ka seguma atjaunošana notiek Rīgas maģistrālajās ielās: Lāčplēša ielā no Salu tilta līdz Avotu ielai, Brīvības ielā no Raiņa bulvāra līdz Lāčplēša ielai un no Gaisa tilta līdz Juglas ielai, Juglas ielā no Kvēles līdz Malienas ielai un Lielvārdes ielā no Dzelzavas ielas līdz 84. vidusskolai.

Tāpat atsevišķos ielu posmos jārēķinās ar satiksmes ierobežojumiem siltumtrases pārbūves laikā.

No piektdienas, 22. jūlija, tiks izbūvētas siltumtrases Lāčplēša ielas posmā no Baznīcas līdz Brīvības ielai un Brīvības ielas posmā no Lāčplēša ielas līdz Bruņinieku ielai.

Būvdarbi ilgs līdz jaunajam mācību gada sākumam, un darbi tiks organizēti nepārtraukti, arī nakts stundās, kad tiks veikta asfalta ieklāšana. Atsevišķi ielu posmi brīvdienās un nakts stundās satiksmei tiks slēgti.

Autovadītājiem būvdarbu laikā jārēķinās ar nopietniem satiksmes sablīvējumiem un papildus ceļā pavadīto laiku.

Pašvaldība aicina ar izpratni izturēties pret ieviestajiem ierobežojumiem, ievērot satiksmes organizācijas kārtību.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu