Brīvības ielas remonta dēļ iespējama kavēšanās ap 400 reģionālo maršrutu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Kaspars Meinerts/TVNET

Brīvības ielas seguma remontdarbu dēļ līdz pat septembrim iespējama kavēšanās starppilsētu un vietējās nozīmes autobusu kustībā no un uz Rīgu, informēja Autotransporta direkcijā (ATD).

Izmaiņas varētu skart ap 400 maršrutu virzienā no Rīgas uz Valmieru, Cēsīm, Siguldu, Madonu, Ādažiem, Vangažiem, Mālpili un citām apdzīvotām vietām Rīgas un Vidzemes plānošanas reģionā un otrādi.

Patlaban reģionālās nozīmes maršrutu autobusi kursēs saskaņā ar ierasto maršrutu, apstājoties visās kustību sarakstā norādītajās pieturvietās. Tomēr ATD vērtēs reisu izpildes laikus un autobusu iespējamās kavēšanās ilgumu. Ja tas būs ļoti būtisks, tiks lemts par iespēju atsevišķus reisus novirzīt pa apvedceļu.

Direkcija aicina pasažierus būt saprotošiem un jautājumu gadījumā sazināties ar attiecīgo pasažieru pārvadātāju.

Autotransporta direkcija ir vienotas valsts politikas realizētāja starptautisko pārvadājumu jomā, autotransporta komercpārvadājumu uzņēmējdarbības licencēšanā, kā arī sabiedriskā transporta plānošanā.

Jau ziņots, ka šonedēļ Rīgā sākti Brīvības ielas ceļa seguma atjaunošanas darbi, tādēļ satiksmes dalībniekiem jārēķinās ar būtiskiem apgrūtinājumiem un pat slēgtu satiksmi atsevišķos ielas posmos.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu