Rīgā jārēķinās ar satiksmes ierobežojumiem līdz septembrim

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no video

Patlaban galvaspilsētā ir sākušies vērienīgi ielu remontdarbi un tas nozīmē, ka satiksmes dalībniekiem zināmu laiku būs jāsamierinās ar apgrūtinātu pārvietošanos.

Apjomīgākais remonts notiks Brīvības ielā, kur segumu plānots mainīt no Raiņa bulvāra līdz Lāčplēša ielai un no Gaisa tilta līdz pat Juglas ielai, kur situācija ir gaužām bēdīga. Kā norāda Rīgas domes Satiksmes departamenta sabiedrisko attiecību speciāliste Ilze Dimante, vienlaikus ar Brīvības ielu remontdarbi notiek arī citviet; lielākie no tiem ir Kr.Barona ielā, Lāčplēša ielā no Salu tilta līdz Avotu ielai, Juglas ielā un Lielvārdes ielā.

Ar ierobežojumiem jārēķinās ne tikai autovadītājiem, kam, piemēram, Brīvības ielā tagad jāievēro 30 km/h maksimālais atļautais braukšanas ātrums, bet arī gājējiem, jo daudzviet paralēli brauktuvei tiks labotas arī ietves.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu