Motociklista un automašīnas sadursmē cietuši divi cilvēki

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Rebeka Žeire / LETA

Pagājušajā diennaktī motociklists izraisīja sadursmi ar automašīnu, un šajā negadījumā cietuši divi cilvēki.

Piektdien plkst.19.50 Babītes novadā 1987.gadā dzimis vīrietis ar motociklu «Suzuki» izraisīja sadursmi ar automašīnu «BMW», kuru vadīja 1954.gadā dzimis vīrietis, aģentūru BNS informēja Valsts policijā. Pēc negadījuma slimnīcā nogādāts motocikla vadītājs un pasažiere.

Kocēnu novadā 1961.gadā dzimis vīrietis alkohola reibumā ar automašīnu «Honda Stream» netika galā ar auto vadību, nobrauca no ceļa, un automašīna apgāzās. Negadījumā cieta automašīnas pasažiere - 1958.gadā dzimusi sieviete.

Šorīt Saldus novadā Jaunauces pagastā, Jaunaucē, 1998.gadā dzimis jaunietis arī netika galā ar auto vadību un ietriecās kokā. Jaunietis tika nogādāts slimnīcā.

Pagājušajā vakarā plkst.14.30 Burtnieku novadā, Valmiermuižā,1968.gadā dzimis vīrietis arī nobrauca no ceļa. Negadījumā cieta 1980.gadā dzimusi auto pasažiere, kura nogādāta slimnīcā.

Vēl Dobelē, Meža prospektā 28, 1993.gadā dzimis vīrietis ar motociklu «Suzuki» nezināmu iemeslu dēļ nobrauca no ceļa braucamās daļas un ietriecās sētas stabā. Vīrietis guva brūci galvā, kā arī kājas traumu, un vīrieti nācās hospitalizēt.

Pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 80 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cieta 22 cilvēki.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu