Valmierā pusaudzis pie garāžas nobrauc vīrieti un savaino sievieti

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvalde

Vakar pēcpusdienā, ap pulksten 15:35, Valmierā, Nākotnes ielā, garāžu kooperatīva teritorijā, 14 gadus veca pusaudža vadītai automašīnai ietriecoties garāžas durvīs, dzīvību zaudēja 1972.gadā dzimis vīrietis. Pirms ietriekšanās garāžas durvīs pusaudzis ar automašīnu uzbrauca kādai 1992.gadā dzimušai sievietei, kura ar smagām traumām nogādāta slimnīcā.

Sākotnējā informācija liecina, ka 1972.gadā dzimušais vīrietis garāžu kooperatīva teritorijā kopā ar draugiem lietojis alkoholu, turpat arī bijis 14 gadus vecais zēns, kurš palūdzis iedot pabraukāties ar viņa automašīnu Audi 80. Neskatoties uz to, ka zēnam ir tikai 14 gadi un pieaugušie atrodas alkohola reibumā, vīrietis automašīnu iedevis un pats, esot reibumā, apsēdies blakus.

Foto: FB/Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvalde

Brauciena sekas izvērtās traģiskas un zēns automašīnu nenovaldīja, kā rezultātā uzbrauca 1992.gadā dzimušai sievietei, kura kopā ar savu sešus gadus veco meitu nāca no veikala. Meitene negadījumā necieta. Pēc tam nepilngadīgais vadītājs ietriecās ar automašīnu kādas garāžas durvīs. Šī sadursme bija liktenīga blakus sēdošajam automašīnas īpašniekam, jo viņš nebija piesprādzējies - ar galvu ietriecās automašīnas priekšējā stiklā un stikla lauskas viņam nāvējoši savainoja kaklu.

Foto: FB/Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvalde

Vīrietis notikuma vietā miris. Nepilngadīgais jaunietis uzreiz pēc notikušā no negadījuma vietas aizbēga, taču vēlāk atgriezās kopā ar vecākiem.

Policijā ir sākts kriminālprocess un notiek izmeklēšana. Policija aicina ikvienu aktīvāk pievērst uzmanību apkārt notiekošajam un nebūt vienaldzīgiem. Šajā gadījumā pieaugušo bezatbildība un vieglprātīgā attieksme radījusi traģiskas sekas, kuras varēja novērst, ievērojot drošību un nepieļaujot nepilngadīgas personas atrašanos pie automašīnas stūres.

Foto: Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvalde

Vienlaikus policija aicina ziņot par redzētiem pārkāpumiem ceļu satiksmē, it īpaši par vadītājiem, kuri atrodas alkohola reibumā un piedalās ceļu satiksmē, kā arī par agresīviem braucējiem un citiem pārkāpējiem, zvanot pa tālruni 110.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu