Divu automašīnu sadursmē cietušas divas sievietes

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Vakar Rīgā divu automašīnu sadursmē cieta divas sievietes, liecina Valsts policijas apkopotā informācija.

Vakar Rīgā, Gogoļa un Jēzusbaznīcas ielas krustojumā, notika sadursme starp automašīnu «Honda», kuru vadīja 1981.gadā dzimis vīrietis, un automašīnu «Volvo», kuru vadīja 1943.gadā dzimusi sieviete. Negadījumā cieta 1971.gadā dzimusi sieviete, kā arī 1968.gadā dzimusi sieviete, un abas ar dažādām traumām tika nogādātas slimnīcā.

Vakar pēcpusdienā Rīgā, Krasta ielā, 1984.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu VW, izraisīja sadursmi ar automašīnu «Audi», kuru vadīja pagaidām nenoskaidrots vadītājs. Negadījumā cieta 1943.gadā dzimis vīrietis, kurš ar dažādām traumām tika nogādāts slimnīcā.

Savukārt plkst.14.22 Jelgavā, Raiņa un Katoļu ielas krustojumā, 1983.gadā dzimusi sieviete, vadot automašīnu «Opel Astra», krustojumā veicot labo pagriezienu, uzbrauca velosipēdistei, kura nogādāta slimnīcā.

Vakar vēlu vakarā Neretas novada Mazzalves pagasta Ērberģē, Skolas ielā, 1988.gadā dzimis vīrietis, vadot motociklu «Jawa», krita un guva miesas bojājumus. Ar dažādām traumām viņš tika nogādāts slimnīcā.

Šorīt Talsu novada Virbu pagasta Jaunpagastā 1999.gadā dzimis jaunietis, vadot automašīnu «Opel Omega Caravan», nobrauca no ceļa un apgāzās. Tā rezultātā tika bojāta automašīna, cieta automašīnas vadītājs un automašīnas pasažieri - 1989.gadā dzimusi sieviete un divas 1990.gadā dzimušas sievietes. Visi cietušie tika nogādāti slimnīcā.

Savukārt šorīt uz autoceļa Rīgas HES-Jaunjelgava, kur patlaban notiek remonts, 1983.gadā dzimis šoferis, vadot automašīnu «Ford Galaxy», iebrauca bedrē. Slimnīcā tika nogādāta 2006.gadā dzimusi meitene, 1991.gadā dzimusi sieviete, 1960.gadā dzimusi sieviete un 1984.gadā dzimusi sieviete. Visas sievietes bija automašīnas pasažieres.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu