Auces novadā kravas un vieglā auto sadursmē trīs cietušie

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Vitaly Nevar/TASS/Scanpix

Vakar Latvijā reģistrētas 87 avārijas, kurās cieta 13 cilvēki, tostarp vairāki bērni un velosipēdisti, aģentūru LETA informēja Valsts policija.

Vakar Rīgā, Ulmaņa gatvē, saskrējās automašīnas «Audi», kuru vadīja 1989.gadā dzimusi sieviete, un «Toyota», kuru vadīja 1991.gadā dzimusi sieviete. Avārijā cieta šogad dzimusi meitenīte, kura brauca «Audi» automašīnā.

Savukārt Auces novada Īles pagastā 1972.gadā dzimis vīrietis ar kravas auto «MAN» sadūrās ar pretim braucošu automašīnu «Ford», kuru vadīja 1964.gadā dzimis vīrietis. Avārijā cieta «Ford» vadītājs un 1963.gadā dzimusi pasažiere, kā arī 2008.gadā dzimusi meitene, kura brauca kravas auto. Visi cietušie ar dažādām traumām nogādāti slimnīcā.

Rīgā, Dreiliņu rotācijas aplī, 1986.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu «Mercedes Benz» uz gājēju pārejas uzbrauca 1997.gadā dzimušai velosipēdistei, kura ar dažādām traumām nogādāta slimnīcā. Nīcgales ielā 1978.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu «Audi» uzbrauca 1992.gadā dzimušai velosipēdistei, kura ar dažādām traumām nogādāta slimnīcā. Savukārt Talsu novada Dižstendē 1966.gadā dzimusi sieviete ar automašīnu «Audi» sadūrās ar 1974.gadā dzimušu velosipēdisti, kura ar dažādām traumām nogādāta slimnīcā.

Rīgā, Ziemeļu un Torņa ielu krustojumā, saskrējās automašīnas «Chrysler», kuru vadīja 1942.gadā dzimis vīrietis, un «Audi», kuru vadīja 1998.gadā dzimusi jauniete. Avārijā cieta «Chrysler» vadītājs, kurš ar dažādām traumām nogādāts slimnīcā. Tāpat Rīgā nenoskaidrotā vietā 1998.gadā dzimis vīrietis nenoskaidrotos apstākļos guvis miesas bojājumus. Vīrietis ar dažādām traumām nogādāts slimnīcā.

Madonas novada Bērzaunes pagastā 1941.gadā dzimis vīrietis krita, braucot ar mopēdu «Leike». Vīrietis ar dažādām traumām nogādāts slimnīcā.

Ogrē, uz Daugavpils šosejas, 1983.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu «Saab» nobrauca no brauktuves un apgāzās. Automašīnas vadītājs ar dažādām traumām nogādāts slimnīcā. Savukārt Ventspils novada Jorniņos, uz meža ceļa, 1984.gadā dzimusi sieviete apgāzās, vadot kokvedēju. Automašīnas vadītāja ar dažādām traumām nogādāta slimnīcā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu