Aizturēts autovadītājs bez vadīšanas tiesībām un viņa līdzbraucējs

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vakar, 28.jūlijā, Rīgas pašvaldības policijas Ziemeļu pārvaldes darbinieki, patrulējot Jaunciemā, pamanīja Mitsubishi markas automašīnu, kuras autovadītājs jau iepriekš bija nonācis policijas redzeslokā saistībā ar piedalīšanos ceļu satiksmē bez autovadītāja apliecības.

Policijas darbinieki apturēja transportlīdzekli un veica pārrunas ar šoferi, kurš aizbildinājās, ka viņam neesot līdzi ne transportlīdzekļa reģistrācijas apliecības, ne vadītāja apliecība. Šoferis esot automašīnu paņēmis no drauga, lai aizdzītu līdz autokapsētai, TVNET pavēstīja Rīgas pašvaldības policijas Sabiedrisko attiecību speciālistes pienākumu izpildītāja Lāsma Zemene.

Pārbaudot vadītāja personas datus, aizdomas apstiprinājās, ka autovadītājam nav iegūta autovadītāja apliecība. Transportlīdzeklī atradās arī divi pārgalvīgā autovadītāja draugi. Pārbaudot līdzbraucēju datus, noskaidrots, ka viens no viņiem izsludināts meklēšanā. Uz notikuma vietu izsaukti Valsts policijas Ceļu policijas darbinieki, kuri pārņēma darbu ar autovadītāju. Meklēšanā izsludinātais jaunietis savukārt tika aizturēts un nogādāts Valsts policijas iecirknī turpmāko procesuālo darbību veikšanai.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu