Četru automašīnu sadursmē Juglā trešdien cietuši divi cilvēki, tostarp bērns

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Četru automašīnu sadursmē trešdien cietuši divi cilvēki, tostarp bērns, uzzinājām Valsts policijā.

Negadījums notika plkst.20.09 Juglas ielā. Tajā cieta kādas automašīnas pasažieri - 2005.gadā dzimis zēns un 1944.gadā dzimusi sieviete. Cietušie nogādāti slimnīcā.

Arī Ķekavas pagastā uz Bauskas šosejas pie pagrieziena uz Dzērumiem notika divu automašīnu sadursme, kuras rezultātā cieta abu automašīnu pasažieres, 1937.gadā un 1939.gadā dzimušas sievietes, kas nogādātas medicīnas iestādē.

Nīcas novadā, Otaņķu pagasta Rudē, uz vietējās nozīmes ceļa notika sadursme starp automašīnu «Volvo S40» ar graudu kombainu. Negadījumā cieta vieglās mašīnas vadītāja, 1970.gadā dzimusi sieviete, un pasažieri - divi 1999.gadā dzimuši vīrieši.

Rīgā, Kokneses prospektā, trešdien automašīnas «Volkswagen» vadītājs, 1988.gadā dzimis vīrietis, uzbrauca gājējai, 1944.gadā dzimušai sievietei, kura guva traumas un tika nogādāta medicīnas iestādē. Stūres ielā, pagaidām nenoskaidrots vadītājs ar automašīnu uzbrauca 1984.gadā dzimušam gājējam, kurš guva traumas un tika nogādāts medicīnas iestādē. Savukārt Kalpaka bulvārī nenoskaidrots velosipēdists uzbrauca gājējai, 1952.gadā dzimušai sievietei. Gājēja guvusi traumas un tika nogādāta medicīnas iestādē.

Juglas un Murjāņu ielas krustojumā trešdien notika sadursme starp automašīnu «Ford» un automašīnu «Citroen». Negadījumā traumas guva un slimnīcā nogādāta 1986.gadā dzimusī «Citroen» vadītāja.

Ozolniekos savukārt cieta kāds motociklists, kurš neievēroja drošu distanci un ietriecās priekšā stāvošā automašīnā «Fiat Doblo». Motocikla vadītājs tika nogādāts medicīnas iestādē.

Siguldā, Pulkveža Brieža un Nītaures ielas krustojumā, notika sadursme starp automašīnu «Volvo» un mopēdu «Yamaha». Negadījumā cieta mopēda pasažiere, 2001.gadā dzimusi sieviete, kura gūto traumu dēļ nogādāta medicīnas iestādē.

Īsi pēc pusnakts Burtnieku novadā uz ceļa Valmiera-Matīši-Mazsalaca motocikla «Yamaha» vadītājs, 1993.gadā dzimis vīrietis, uzbrauca uz ceļa braucamās daļas izskrējušai mežacūkai. Motocikla vadītājs un pasažiere, 1994.gadā dzimusi sieviete, nogādāti slimnīcā.

Kopā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 74 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cieta 20 cilvēki.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu