Satiksmes ierobežojumi Valmieras pilsētas svētkos

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Valmieras pilsētas svētku «Valmiera virmo!» laikā, 12. un 13.augustā, būs satiksmes kustības ierobežojumi, informē Valmieras Kultūras centra sabiedrisko attiecību vadītāja Līga Tarbuna.

No piektdienas, 12.augusta, plkst.7.00 līdz 14.augustam plkst.6.00 tiks slēgts Rātslaukums un stāvlaukums pie Valmieras Drāmas teātra. 12. augustā no plkst.17.30 līdz plkst.19.30, sakarā ar dalībnieku stāšanos pilsētas svētku gājienam «Valmiera lepojas», tiks slēgta Upes iela.

Svētku gājiena norises laikā, no plkst.19.00 līdz aptuveni plkst.20.30, jārēķinās ar ierobežotu satiksmes kustību Rīgas ielas posmā no Vienības laukuma līdz centra aplim.

Tāpat svētku gājiena laikā

būs ierobežota satiksmes kustība pāri tiltam pār Gauju - šajā laikā transportlīdzekļi nevarēs šķērsot tiltu.

Savukārt no plkst.18.30 tiks slēgts Rīgas ielas posms no centra apļa līdz Lāčplēša ielai un Lāčplēša iela posmā no Rīgas ielas līdz Raiņa ielai. Minētais posms tiks slēgts līdz pat 14.augusta plkst.6.00. Tāpat no 12.augusta plkst.18.30 līdz 13.augusta plkst.2.00 tiks slēgta Katrīnas iela posmā no Rīgas ielas līdz Valmieras veselības centram.

Sestdien, 13.augustā, no plkst.6.00 tiks slēgta Bastiona iela posmā no Valmieras Kultūras centra līdz Katrīnas ielai, kā arī Katrīnas iela posmā no Rīgas ielas līdz Bastiona ielai. Tāpat 13.augustā no plkst.6.00 līdz plkst.19.00 tiks slēgts stāvlaukums pie Vidzemes Augstskolas (Cēsu iela 4).

Gājēji un transportlīdzekļu vadītāji aicināti sekot līdzi izmaiņām satiksmes organizēšanā un pievērst uzmanību uzstādītajām ceļa zīmēm. Pasākuma organizatori atvainojas par sagādātajām neērtībām!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu