Vīrietis ar auto iebrauc upē un nonāk slimnīcā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Vakar Balvu novadā, Bērzpils pagastā, 1965.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu «Peugeot» iebrauca upē. Automašīnas vadītājs ar gūtajām traumām nogādāts medicīnas iestādē, TVNET uzzināja valsts policijā.

Vakar ceļu satiksmes negadījumos cietuši arī vairāki bērni. Vakar Liepājā tika saņemta telefoniska informācija no slimnīcas traumpunkta, 9.augustā laika posmā no plkst.13 līdz 15 Liepājā, Kungu ielas un Zirņu ielas krustojumā, baltas krāsas automašīna uzbrauksi 2006.gadā dzimušam puisītim, kurš ar gūtajām traumām nogādāts medicīnas iestādē.

Savukārt Smiltenē, Daugavas ielā, kāda nama pagalmā 1990.gadā dzimusi sieviete, vadot automašīnu «Toyota», uzbrauca tajā pašā virzienā braucošam nepilngadīgam velosipēdistam, 2010.gadā dzimušam puisītim. Negadījumā cieta mazais velosipēdists.

Jau ziņots, ka šonakt Tukuma novada Degolē notikusi sadursme starp traktoru un vieglo automašīnu, kas bija iebraukusi pretējā joslā. Šajā negadījumā gāja bojā autovadītājs, kā arī cieta 2002.gadā dzimusi meitene, 1998.gadā dzimusi sieviete, kā arī pagaidām nenoskaidrots vīrietis.

Kopumā aizvadītajā diennaktī reģistrēti 63 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 12 cilvēki, bet viens gājis bojā.

Daugavpilī, 18.novembra ielā 186, 1990.gadā dzimusi sieviete ar automašīnu «Peugeot 307» iebrauca priekšā braucošā automašīnā «Volvo V40», kuru vadīja 1979.gadā dzimis vīrietis. Negadījumā cieta «Volvo» pasažiere, 1980.gadā dzimusi sieviete, kura ar gūtajām traumām nogādāta medicīnas iestādē.

Savukārt Rīgā, Ganību dambja un Uriekstes ielas krustojumā, notika sadursme starp automašīnu «VW Golf», kuru vadīja 1990.gadā dzimis vīrietis, un motociklu «Aprilia», kuru vadīja 1989.gadā dzimis vīrietis. Ceļu satiksmes negadījuma rezultātā cieta motocikla vadītājs, kurš ar gūtajām traumām nogādāts medicīnas iestādē.

Beverīnas novadā, Brenguļu pagastā, 1989.gadā dzimusi sieviete vadījusi automašīnu un cietusi negadījumā, pēc kā vērsusies pēc medicīniskās palīdzības un ar gūtajām traumām nogādāta medicīnas iestādē.

Savukārt Rīgā, Krišjāņa Valdemāra ielā 139, trolejbusā «Škoda», kuru vadīja 1966.gadā dzimis vīrietis, krita 1960.gadā dzimis pasažieris, kurš ar gūtajām traumām nogādāts medicīnas iestādē.

Tāpat aizvadītajā diennaktī 207 autovadītāji sodīti par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu, bet 10 pie stūres bija sēdušies dzērumā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu