Grobiņā automašīna uz gājēju pārejas uzbraukusi divām meitenēm

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vakar Grobiņā automašīna uz gājēju pārejas uzbraukusi divām meitenēm, informēja Valsts policijā. Rīgas ielā 1981.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu «Volkswagen Passat» uz gājēju pārejas uzbrauca 2002.gadā un 2008.gadā dzimušām meitenēm. Bērni pēc sadursmes nogādāti slimnīcā.

Savukārt Rīgā, Sergeja Eizenšteina ielā, nenoskaidrots vadītājs izraisīja sadursmi ar automašīnu «Toyota Avensis», kuru vadīja 1966.gadā dzimusi sieviete, un aizgāja no notikuma vietas. Negadījumā cietusi «Toyota» vadītāja un 1988.gadā dzimis vīrietis. Abi cietušie nogādāti slimnīcā.

Ainažos 1963.gadā dzimis vīrietis, braucot ar velosipēdu, nepalaida pa galveno ceļu braucošu automašīnu «BMW 320d», kuru vadīja 1968.gadā dzimis vīrietis, kā rezultātā notika sadursme. Negadījumā cieta velosipēdists, kurš ar traumām nogādāts slimnīcā.

Balvos, Bērzpils ielā, 1986.gadā dzimis vīrietis, braucot ar automašīnu «Volkswagen Passat Variant», nav ticis galā ar auto vadību, nobraucis no ceļa un iebraucis ēkas sienā. Vīrietis pēc negadījuma nogādāts slimnīcā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī reģistrēti 99 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 13 cilvēki.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu