Mēģinot izvairīties no policijas, dzērājšoferis ietriecas likumsargu mašīnā

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ventspils novada Usmas pagastā kāds iereibis autovadītājs ietriecies policistu automašīnā pēc tam, kad likumsargi pēc vairākkārt izteikta aicinājuma apstāties apdzinuši viņa transportlīdzekli, pastāstīja Valsts policijas pārstāve Daiga Valdmane.

Pirmdien, 22.augustā, ap plkst.18.55 Ventspils novada Usmas pagastā, braucot pa vietējas nozīmes ceļu, VP darbinieki vairākkārt izteica prasību priekšā braucošajam «Ford KA» automobiļa vadītājam apturēt transportlīdzekli uz aizdomu pamata, ka autovadītājs pie stūres atrodas alkohola reibumā.

«Ford» šoferis policijas aicinājumam nepakļāvās. Mēģinot automašīnu apturēt, likumsargi veica tā apdzīšanas manevru. Pēc tā «Ford» vadītājs beidzot nolēma apstāties, bet bremzējot saskrējās ar policijas auto. Cilvēki negadījumā nav cietuši.

Veicot autovadītāja – 1981.gadā dzimuša vīrieša – pārbaudi, tika konstatēts, ka viņš atrodas 1,4 promiļu stiprā alkohola reibumā, turklāt pie stūres braucis bez transportlīdzekļa vadītāja apliecības.

Minētajam autovadītājam noformēts administratīvā pārkāpuma protokols par nepakļaušanos policijas darbinieku prasībām, kā arī sākts kriminālprocess par braukšanu pie auto stūres alkohola reibumā bez autovadītāja apliecības.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu