Autovadītāji vakar notriekuši vairākus gājējus un motobraucējus

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Autovadītāji vakar notriekuši vairākus gājējus un motobraucējus, TVNET uzzināja Valsts policijā.

Vakar plkst.21.03 Kandavā, Lielajā ielā, automašīnas «Audi A4 Avant» vadītājs, 1997.gadā dzimis jaunietis, uzbrauca 2004.gadā dzimušai meitenei, kura šķērsoja braucamo daļu pa gājēju pāreju. Meitene ar gūtajām traumām nogādāta medicīnas iestādē.

Ap plkst.20:30 Babītes novadā, Spilvē, Alejas ielā, 1971.gadā dzimusi sieviete ar automašīnu «Peugeot» uzbrauca gājējam, 1987.gadā dzimušam vīrietim, kurš ar gūtajām traumām nogādāts medicīnas iestādē.

Savukārt ap plkst.16.19 Rīgā, Nometņu ielā, automašīnas «Mazda» vadītājs, 1971.g.adā dzimis vīrietis, uzbrauca nenoskaidrotam gājējam, kurš ar gūtajām traumām nogādāts medicīnas iestādē.

Vakar ceļu satiksmes negadījumos cietuši arī vairāki motobraucēji. Rīgā, Akmeņu un Valguma ielas krustojumā, notikusi sadursme starp automašīnu «Mercedes Benz», kuru vadīja 1983.gadā dzimis vīrietis, un motociklu «Kawasaki», kuru vadīja 1985.gadā dzimis vīrietis. Motobraucējs ar gūtajām traumām nogādāts medicīnas iestādē.

Savukārt Zirņu un Hospitāļu ielas krustojumā vakar notikusi sadursme starp automašīnu «Volkswagen», kuru vadīja 1985.gadā dzimusi sieviete, un motociklu «Yamaha», kuru vadīja 1989.gadā dzimis vīrietis. Ceļu satiksmes negadījumā cieta motocikla vadītājs un tā pasažiere, 1988.gadā dzimusi sieviete. Abi ar gūtajām traumām nogādāti medicīnas iestādē.

Ķekavas novada Baložos, Baložu ielā pie Meža ielas vakar notikusi sadursme starp automašīnu BMW, kuru vadīja 1979.gadā dzimis vīrietis, un motociklu «Kawasaki», kuru vadīja 1981.gadā dzimis vīrietis. Arī šajā sadursmē cietušais motobraucējs ar gūtajām traumām nogādāts medicīnas iestādē.

Vakar neskaidros apstākļos Rojā cietis arī kāds 1984.gadā dzimis riteņbraucējs, kurš, iespējams, kritis ar divriteni. Velosipēdists ar gūtajām traumām nogādāts medicīnas iestādē.

Kopumā aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēti 85 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 16 cilvēki. Noformēti 200 administratīvā pārkāpuma protokoli par ātruma pārsniegšanu, divi par transportlīdzekļa vadīšanu alkohola reibumā un viens par transportlīdzekļa vadīšanu narkotisko vielu iespaidā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu