Remonts Rīgas ielās turpina mulsināt dažus autobraucējus

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no video

Nu jau ilgāku laiku vairākās galvaspilsētas centra ielās, kā arī Brīvības gatvē gandrīz visā tās garumā norit remontdarbi - tiek mainītas pazemes komunikācijas un arī ielu segums.

Līdz ar to autovadītāji rēķinās, ka pārvietošanās nenorit tik gludi un raiti, kā varētu vēlēties - uz ielām saimnieko strādnieki košās vestēs un ceļubūves tehnika, bet pārējie satiksmes dalībnieki tiek pamatīgi apdalīti. Arī Lāčplēša iela nu vairs nav tā, ko izvēlēties, lai aizbrauktu no, piemēram, Kr.Barona ielas uz Kr.Valdemāra ielu. Lai gan šajā virzienā braukt ir atļauts, ne vienmēr to ir tik vienkārši izdarīt pat vēlā nakts stundā (naktī uz piektdienu), jo, kā redzams zemāk pievienotajā video, uz ielas atrodas dažādi šķēršļi, ko apbraukt var tikai īpaši izveicīgs vadītājs.

Jau iepriekš ziņojām, ka vieni no vērienīgākajiem rekonstrukcijas darbiem norit tieši Lāčplēša ielā. Šīs ielas posmā no Salu tilta līdz Avotu ielai braucamo daļu plānots pabeigt 3.septembrī, kas ir vēlākais datums, ietves - līdz 31.augustam. No Avotu ielas līdz Aleksandra Čaka ielai braucamās daļas pabeigšanas termiņš ir 31.augusts, ietves - 10.septembris. Posmā no Čaka ielas līdz Tērbatas ielai gan brauktuves, gan ietves pabeigšanas datums ir 15.septembris. No Tērbatas ielas līdz Krišjāņa Valdemāra ielai, kur notiek liela apjoma darbi, nodošanas laiks ir 15.oktobris.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu