Nesavaldot motociklu, vakar gājis bojā tā vadītājs

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vakar Talsu novadā, nespējot savaldīt motociklu, bojā gājis tā vadītājs, informēja Valsts policijā.

Negadījums noticis ceļa Talsi-Dundaga-Mazirbe 4.kilometrā, kur 1976.gadā dzimis vīrietis nav ticis galā ar motocikla vadību, kā rezultātā nobraucis no ceļa un apgāzies. Motocikla vadītājs no gūtajiem ievainojumiem miris Neatliekamās medicīniskās palīdzības automašīnā.

Rīgā, 11.novembra krastmalā, notikusi sadursme starp motociklu «Honda», kuru vadījis 1994.gadā dzimis jaunietis, un automašīnu «Mazda», kuru vadījis 1988.gadā dzimis vīrietis. Slimnīcā ar traumām nogādāts motocikla vadītājs.

Savukārt Rīgā, Vecāķu prospektā, 1963.gadā dzimusi sieviete, vadot automašīnu «Volvo», uz gājēju pārejas notriekusi 1963.gadā dzimušu sievieti, kura pēc negadījuma nogādāta slimnīcā. Kalpaka un Antonijas ielas krustojumā 1955.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu «Volkswagen» uzbraucis diviem gājējiem - 1995.gadā dzimušai jaunietei un 1997.gadā dzimušam jaunietim, kuri nogādāti slimnīcā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēti 84 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 13 cilvēki un viens gājis bojā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu