Smiltenes novadā avārijā cietuši četri jaunieši

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vakar Smiltenes novadā ceļu satiksmes negadījumā cietuši četri jaunieši, informēja Valsts policijā.

Negadījums noticis Smiltenes pagastā, ceļa Smiltene-Mēri-Lobērģi 3.kilometrā, kur 1998.gadā dzimis jaunietis nav spējis novaldīt automašīnu «Volkswagen Golf», kā rezultātā automašīna nobraukusi no ceļa un apgāzusies. Negadījumā cietis automašīnas vadītājs un trīs pasažieres - 2000.gadā dzimušas meitenes.

Vakar sadursmēs ar automašīnām traumas guvuši vairāki gājēji, velosipēdisti un motociklu vai mopēdu vadītāji. Rīgā, Kapteiņu ielā, 1972.gadā dzimušas sievietes vadīta automašīna «Ford» sadūrusies ar 2005.gadā dzimušu velosipēdistu. Pēc sadursmes slimnīcā ar traumām nogādāts 2004.gadā dzimis velosipēda pasažieris.

Rīgā, Augusta Dombrovska ielā, notikusi sadursme starp automašīnu «Mazda», kuru vadījis 1996.gadā dzimis jaunietis, un mopēdu «Yamaha», kuru vadījis 2002.gadā dzimis jaunietis, kurš pēc sadursmes ar traumām nogādāts slimnīcā.

Tāpat Rīgā, Baltezera ielā, 1984.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu «Opel» uzbraucis 1994.gadā dzimušai jaunietei. Cietusī ar traumām nogādāta slimnīcā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēti 94 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 18 cilvēki.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu