Baldones novadā divu automašīnu sadursmē gājis bojā viens, bet cietuši vēl pieci cilvēki

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Vakar Baldones novadā divu automašīnu sadursmē gājis bojā viens, bet cietuši vēl pieci cilvēki, aģentūru LETA informēja valsts policijā.

Negadījums noticis ceļa Rīga-Bauska 28.kilometrā, kur notikusi sadursme starp automašīnu «Volkswagen Passat Variant», kuru vadījis 1958.gadā dzimis vīrietis, un automašīnu «Opel Vivaro», kuru vadījusi 1961.gadā dzimusi sieviete.

Sadursmes rezultātā traumas guvis 1950.gadā dzimis «Volkswagen» pasažieris, kā arī «Opel» vadītāja un trīs pasažieri - 1987.gadā dzimusi sieviete, 2012.gadā dzimis puisītis un 2006.gadā dzimusi meitene. Savukārt «Vokswagen» vadītājs negadījuma vietā no gūtajām traumām gājis bojā.

Daugavpilī, Imantas un Teātra ielas krustojumā, nezināma automašīna uz gājēju pārejas notriekusi 2001.gadā dzimušu jaunieti, kura ar traumām nogādāta slimnīcā.

Savukārt Rīgā, Maskavas ielā, pagaidām pie nenoskaidrotiem apstākļiem miesas bojājumus guvusi 1972.gadā dzimusi sieviete, kura nogādāta slimnīcā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēti 116 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 18 cilvēki un viens gājis bojā.

    KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
    Aktuālais šodien
    Svarīgākais
    Uz augšu