Sieviete, kas Pārdaugavā sadauzīja sešus auto, pie stūres neesot sēdusies 10 gadus

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Noskaidrots, kāds iemesls bijis iespaidīgajam incidentam kādā Mūkusalas ielas autostāvvietā, kur viens autovadītājs dažu sekunžu laikā apskādējis sešas automašīnas. Izrādījies, ka pie stūres sēdējusi sieviete, kura pēdējo reizi mašīnu vadījusi pirms desmit gadiem, vēstīja raidījums «Degpunktā».

Pirmdienas pievakarē vienā no iekšpagalmiem Mūkusalas ielā risinājušies visai spraigi notikumi. Kāda kundzīte parūpējusies par pamatīgu pārsteigumu it visiem, kuri šajā laikā vēl aizkavējušies darbā.

«Atrados vēl tepat - savā birojā un

uz ielas dzirdēju tādu kā dragreisa skaņu - kaucošas riepas, krakšķus un lielu sitienu, kā arī signalizācijas gaudošanu.

Pirmā doma - noticis kas slikts,» stāsta apsargs.

Paveroties pa kabineta logu, apstiprinājušās ļaunākās priekšnojautas – kāds neliels pelēks auto bija apskādējis vairākus auto, tostarp arī paša priekšnieka braucamrīku.

«Noskrēju lejā un ieraudzīju, ka šeit pie biroja durvīm kāda mašīna ir ieskrējusi vairākās citās. No pelēkā «Mitsubishi» nāca dūmi, un no turienes izkāpa ārā divas sievietes. Jautāju, kas noticis,

autovadītāja neko nevarēja paskaidrot un viņai bija pārsists deguns, bet otra sieviete bija ļoti dusmīga - tieši viņa bija mašīnas īpašniece,»

atminas apsargs.

Viņš arī stāsta, ka mašīnas īpašniece, iespējams, bija lietojusi alkoholu, tādēļ pierunājusi paziņu vadīt automašīnu, taču sieviete - autovadītāja pēdējo reizi pie stūres bija sēdusies pirms desmit gadiem.

Lai arī pats pirmais auto, ko apskādējusi neveiksmīgā autobraucēja, piederot kādam kungam no blakus ēkas, visas pārējās ir apsardzes kompānijas vai tās darbinieku privātās automašīnas.

Pēc tam tika izsaukta policija, un policisti bija pārsteigti - viņi diezgan ilgi staigāja un pētīja notikuma vietu, un pēc video noskatīšanās viss bija skaidrs. Visas mašīnas bija apdrošinātas, tādēļ visus zaudējumus segs apdrošināšana.

Cietušas ir abas autobraucējas - pie stūres sēdošā sieviete bija pārsitusi degunu, bet otra - ar galvu izsitusi priekšējo stiklu.

«Par laimi, nenotika lielāks negadījums, jo

burtiski divas minūtes pirms šīs avārijas tajā vietā stāvēja vairāki cilvēki.

Minūtes 10 pirms tam bija liela cilvēku plūsma. Lai arī tas ir nedaudz kuriozi, jāsaka, ka paveicās, ka nebija vairāk cietušo,» saka apsargs.

Iepriekš vēstīts, ka pirmdien videonovērošanas kameras kādā stāvvietā Mūkusalas ielā fiksējušas interesantu epizodi - kāds šoferis pāris sekunžu laikā sadauzījis sešus auto, savējo ieskaitot.

Kā liecina video, kuru savā «Facebook» kontā publicējis arī Rīgas mērs Nils Ušakovs, autovadītāja manevru sākusi diezgan piesardzīgi, bet tad nezināmu iemeslu dēļ «ieminusi grīdā» gāzi un ar elegantu loku sadauzījusi vairākas citas stāvošas automašīnas.

Uzreiz pēc tam sadauzītā automašīna sākusi dūmot, taču tās vadītāja un blakussēdētāja no braucamā izkļuvušas pašu spēkiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu