Diennakts laikā pieķer teju divreiz vairāk ātrumpārkāpēju nekā parasti

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Vakar par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu noformēti 397 administratīvā pārkāpuma protokoli, kas ir teju par 100 gadījumiem vairāk nekā dienu iepriekš, informēja Valsts policijā.

Salīdzinājumam - otrdien par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu valstī noformēti 298 administratīvā pārkāpuma protokoli, bet pirmdien - 262.

Policija aizvadītajā diennaktī rīkoja reidu 24 stundu garumā, pievēršot uzmanību mazāk aizsargātajiem ceļu satiksmes dalībniekiem, bērnu sēdeklīšu un drošības jostu lietojumam, kā arī veica pastiprinātu ātruma kontroli.

Visvairāk protokolu par ātruma pārkāpšanu noformēti Rīgas reģionā - 157. Zemgales reģionā noformēti 110 protokoli, Kurzemes reģionā 69 protokoli, Vidzemes reģionā 43 protokoli un Latgales reģionā 18 protokoli.

Savukārt par sēšanos pie automašīnas stūres alkohola reibumā noformēti 10 protokoli, no tiem pa trim Rīgas un Kurzemes reģionā, bet pa diviem - Zemgales un Latgales reģionā. Rīgas reģionā pieķerts viens šoferis, kurš vadījis auto narkotisko vielu reibumā.

Rīgas reģionā arī apturēti trīs agresīvi šoferi.

Kopumā aizvadītajā diennaktī Latvijā reģistrēti 88 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 14 cilvēki.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu