Pļavā apgāžoties automašīnai, Vidzemē gājis bojā jauns vīrietis

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Apgāžoties automašīnai, vakar Vidzemē gājis bojā jauns vīrietis, TVNET uzzināja Valsts policijā.

Traģiskais negadījums noticis vakar plkst.19.25 Straupes pagasta Līgotnēs. 1987.gadā dzimis vīrietis pļavā nav ticis galā ar automašīnas «Audi 80» vadību un apgāzies, kā rezultātā gājis bojā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī reģistrēti 93 ceļu satiksmes negadījumi; tajos cietuši 20 cilvēki.

Vakar Rīgā, Bebru ielā, 1975.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu «Toyota» uz gājēju pārejas uzbrauca 2006.gadā dzimušam zēnam, kurš ar traumām nogādāts slimnīcā.

Jēkabpilī, Daugavpils ielā, 1964.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu «Mercedes Benz E420» uzbrauca 1984.gadā dzimušam riteņbraucējam, kurš šķērsoja brauktuvi pa gājēju pāreju. Velosipēdists ar traumām nogādāts slimnīcā. Negadījums noticis diennakts krēslainajā laikā pēc plkst.20, bet velosipēds nebija aprīkots ar lukturi un riteņbraucējam nebija atstarojošas vestes.

Rīgā, Lubānas un Garās ielas krustojumā, 1985.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu «VW Golf», notriecis 1989.gadā dzimušu riteņbraucēju. Velosipēdists ar traumām nogādāts slimnīcā.

Savukārt Melnsila ielā 24 notikusi trīs automašīnu sadursme. Tajā iesaistīts viens BMW, kuru vadīja 1997.gadā dzimis vīrietis, un divas automašīnas «Mazda», kuras vadīja 1993.gadā dzimis vīrietis un 1968.gadā dzimusi sieviete. Negadījumā cieta 1993.gadā dzimušais «Mazda» vadītājs, kurš ar traumām nogādāts slimnīcā.

Ogres novadā, autoceļa Tīnūži-Koknese 19. kilometrā ap plkst.22 ceļu satiksmes negadījumā cietis 1976.gadā dzimis vīrietis, kurš ar traumām nogādāts slimnīcā. Policija nav precizējusi notikušā apstākļus.

Vakar par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu noformēti 218 administratīvā pārkāpuma protokoli, pieķerti divi dzērājšoferi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu