Turpmākās dienas Brīvības ielā būs būtiski satiksmes ierobežojumi

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone / LETA

Siltumtrases izbūves laikā no 27. līdz 30. septembrim gaidāmi būtiski satiksmes ierobežojumi Brīvības ielas posmā no Stabu ielas līdz Bruņinieku ielai.

Autovadītājiem jārēķinās, ka transportlīdzekļu satiksme šajā Brīvības ielas posmā abos virzienos būs apgrūtināta un tiks nodrošināta tikai viena braukšanas josla katrā virzienā. Aicinām satiksmes dalībniekus būvdarbu laikā rūpīgi sekot līdzi ceļa zīmēm un norādēm, kā arī ar sapratni izturēties pret īslaicīgajiem ierobežojumiem.

Autovadītājiem un velobraucējiem jārēķinās ar nopietniem satiksmes sablīvējumiem un ceļā pavadītu ilgāku laiku.

Būvdarbu veicējiem uzdots aprīkot būvdarbu zonu ar atbilstošām ceļa zīmēm un organizēt satiksmi. Tiem iedzīvotājiem un uzņēmējiem, kuru mājas/darba vieta atrodas slēgtajā ielas posmā, būvniekam jānodrošina piebraukšana dzīvesvietai vai uzņēmumam.

Siltumtrases izbūve tiek veikta pēc uzņēmuma «Rīgas Siltums» pasūtījuma.

Rīgas domes Satiksmes departaments jau informēja, ka Brīvības ielas posmā no Lāčplēša ielas līdz Gaisa tiltam šogad notiks vērienīga pazemes komunikācijas inženiertīklu pārbūve, kā rezultātā seguma atjaunošana šajā posmā netika veikta. Segumu plānots atjaunot nākamajā būvniecības sezonā, kad būs pabeigta inženierkomunikāciju pārbūve.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu