Pēc sadursmes ar automašīnu velosipēdists uztriecies stāvošam auto

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vakar Rīgā kāds velosipēdists pēc sadursmes ar vieglo automašīnu uztriecies stāvošai automašīnai, informēja Valsts policijā.

Āzenes ielā notikusi sadursme starp 1997.gadā dzimušas jaunietes vadīto automašīnu «Mini One» un 1993.gadā dzimušu velosipēdistu. Pēc sadursmes velosipēdists ietriecies stāvošā automašīnā «Volkswagen». Velosipēdists ar traumām nogādāts slimnīcā.

Jūrmalā, Edinburgas prospektā, 1958.gadā dzimis vīrietis, nespējot novaldīt automašīnu «BMW 530», ietriecies ar to apgaismes stabā. Negadījumā cietusi automašīnas pasažiere - 1981.gadā dzimusi sieviete.

Līvānos, Rīgas ielā, 1944.gadā dzimis autovadītājs uzbraucis 1939.gadā dzimušai sievietei, kura pēc negadījuma nogādāta slimnīcā.

Savukārt Rīgā, Vecāķu prospektā, pagaidām nenoskaidrotos apstākļos cietusi 1946.gadā dzimusi velosipēda vadītāja, kura ar traumām nogādāta slimnīcā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēti 80 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 11 cilvēki.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu