Iebraucot grāvī un dīķī, vakar gājuši bojā divi autovadītāji

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: BNS foto/LETA

Vakar, iebraucot grāvī un dīķī, bojā gājuši divi autovadītāji, informēja Valsts policijā.

Ropažos, Rīgas ielā, 1996.gadā dzimis jaunietis ar automašīnu BMW iebraucis grāvī un no avārijā gūtajām traumām miris notikuma vietā.

Bet Gulbenes novada Lizuma pagastā 1959.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu «Audi 80», nobraucis no ceļa, iebraucis dīķī un noslīcis.

Jelgavā, Pulkveža O.Kalpaka un Zirgu ielas krustojumā, 1954.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu «Audi A4» izraisījis sadursmi ar automašīnu «Volvo XC80». Sadursmes rezultātā «Audi A4» uzbraukusi arī stāvošai automašīnai «Peugeot 407». Negadījumā cietusi «Audi A4» pasažiere, 1970.gadā dzimusi sieviete, kura ar traumām nogādāta slimnīcā.

Savukārt Liepājā, Ventspils ielā, 1977.gadā dzimusi sieviete ar automašīnu «Volkswagen Golf» uzbraukusi 1997.gadā dzimušai jaunietei, kura ielu šķērsojusi pa gājēju pāreju. Jauniete ar traumām nogādāta slimnīcā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī Latvijā reģistrēti 89 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 11 cilvēki un divi gājuši bojā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu