Jelgavā automašīna pie skolas notriekusi zēnu ar velosipēdu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Vakar Jelgavā kāda automašīna pie skolas notriekusi zēnu, kurš ar velosipēdu braucis pāri ielai pa gājēju pāreju, informēja Valsts policijā.

Pie Jelgavas 2. pamatskolas Sarmas ielā 1961.gadā dzimusi sieviete ar automašīnu «Volkswagen Golf» uz gājēju pārejas notriekusi 2008.gadā dzimušu velosipēdistu. Zēns pēc negadījuma nogādāts slimnīcā.

Jūrmalā, Strēlnieku prospektā, nenoskaidrots autovadītājs ar automašīnu «Ford Focus» uzbraucis 1942.gadā dzimušam vīrietim un pametis notikuma vietu. Cietušais vīrietis ar traumām nogādāts slimnīcā.

Savukārt Jaunpils novadā 1997.gadā dzimis jaunietis, vadot automašīnu «Ford Focus», nav izvēlējies drošu braukšanas ātrumu, kā rezultātā automašīna saslīdējusi, nobraukusi no ceļa un apgāzusies. Negadījumā cietis automašīnas vadītājs, kurš ar traumām nogādāts slimnīcā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēti 73 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši desmit cilvēki, no tiem septiņi bijuši gājēji vai velosipēdisti.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu