Olaines novadā autovadītāja nāvējoši notriec motobraucēju

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka / LETA

Vakar Olaines novadā sadursmē ar vieglo automašīnu bojā gājis motocikla vadītājs, informēja Valsts policijā.

Ceļa Rīga-Jelgava-Lietuvas robeža pagriezienā uz Medemciemu 1998.gadā dzimusi jauniete ar automašīnu «Ford» nav palaidusi pa galveno ceļu braucošo motociklu «Kawasaki», kuru vadījis 1982.gadā dzimis vīrietis. Sadursmē traumas guvis motociklists, kurš notikuma vietā miris.

Rīgā, Ulbrokas ielas un Salnas ielas krustojumā notikusi sadursme starp automašīnu «Lexus», kuru vadījis 1989.gadā dzimis vīrietis un 1958.gadā dzimuša vīrieša vadīto automašīnu «Volkswagen». Negadījumā cietis «Volkswagen» pasažieris, kurš ar traumām nogādāts slimnīcā.

Slimnīcā vakar nogādāts arī kāds 1975.gadā dzimis vīrietis no Biķernieku ielas.

Kopumā aizvadītajā diennaktī reģistrēti 74 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši septiņi cilvēki un viens gājis bojā.

Vakar par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu noformēti 272 administratīvā pārkāpuma protokoli, pieķerti astoņi dzērājšoferi, savukārt Rīgas reģionā apturēts viens agresīvs šoferis.

    KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
    Aktuālais šodien
    Svarīgākais
    Uz augšu