Avārijās Latvijā cietuši trīs cilvēki, kas ir ievērojami mazāk nekā vidēji ikdienā

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vakar avārijās Latvijā ir cietuši trīs cilvēki, kas ir ievērojami mazāk nekā vidēji ikdienā, liecina Valsts policijas apkopotā informācija.

Vakar agri no rīta Līvānos, Celtniecības ielā, 1970.gadā dzimis vīrietis ar kravas automašīnu «Scania» uzbrauca velosipēdistei, 1959.gadā dzimušai sievietei, kura ar dažādām traumām nogādāta slimnīcā.

Savukārt Rīga, Ojāra Vācieša ielā, 1971.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu «Ford» pagaidām nenoskaidrotu apstākļu dēļ nobrauca no ceļa un ietriecās ceļazīmē. Pēc negadījuma vadītājs nogādāts medicīnas iestādē. Salaspils novadā, uz Rīgas apvedceļa, 1985.gadā dzimusi sieviete ar automašīnu «Mini Cooper» nobrauca no ceļa un apgāzās. Vadītāja nogādāta medicīnas iestādē.

Kopumā vakar Latvijā reģistrēts 81 ceļu satiksmes negadījums, kuros cieta trīs cilvēki. Rīgas apkārtnē reģistrētas 35 avārijas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu