Vakar divi autovadītāji notriekuši gājējus un aizbēguši no negadījuma vietas

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Vakar Latvijā fiksēti divi gadījumi, kad autovadītāji notriekuši gājējus un aizbēguši no negadījuma vietas, TVNET uzzināja Valsts policijā.

Vakar plkst. 14.39 Rīgā, Skolas ielā, nenoskaidrots vadītājs ar nenoskaidrotu automašīnu uzbrauca gājējam, 1959.gadā dzimušam vīrietim, kurš ar gūtajām traumām nogādāts medicīnas iestādē. Autovadītājs no ceļu satiksmes negadījuma vietas aizbrauca. Līdzīga situācija plkst.18 notikusi Ķekavas novada Plakanciemā. Nenoskaidrots vadītājs ar nenoskaidrotu automašīnu uzbrauca gājējai, 1955.gadā dzimušai sievietei, kura ar gūtajām traumām nogādāta medicīnas iestādē, bet autovadītājs no negadījuma vietas aizbrauca.

Savukārt plkst.16.40 Jūrmalā, Dzintaru prospektā, 1962.gadā dzimusi sieviete ar automašīnu «Mercedes Benz» uzbrauca 2013.gadā dzimušam puisītim, kurš šķērsoja brauktuvi. Puisītis ar gūtajām traumām nogādāts medicīnas iestādē.

Tāpat fiksēti vairāki negadījumi, kad apgāzušās automašīnas; viens no tiem beidzies traģiski - ar divu vīriešu nāvi. Gulbenes novadā, autoceļa Cesvaine–Velēna 36. kilometrā kāds 1969. gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu «Ford Focus», nobrauca no ceļa braucamās daļas un apgāzās. Autovadītājs ar gūtajām traumām nogādāts medicīnas iestādē. Savukārt Rīgā, Gustava Zemgala gatvē, 1991.gadā dzimusi sieviete, vadot automašīnu «Fiat», apgāzās un ar gūtajām traumām nogādāta medicīnas iestādē.

Kā ziņots, vakar agri no rīta Kuldīgas novadā, autoceļa Krogsētas-Segļi 8. kilometrā grāvī atrasta avarējusi automašīna «VW Passat». Notikuma vietā gājuši bojā 1973. gadā dzimis vīrietis un 1980. gadā dzimis vīrietis.

Kopumā aizvadītajā diennaktī reģistrēti 47 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 16 cilvēki, no tiem divi gājuši bojā.

Vakar Mārupē, Kantora un Lielās ielas krustojumā, sadūrusies automašīna «VolksWagen», kuru vadīja 1957.gadā dzimis vīrietis, un automašīna «Toyota», kuru vadīja 1962.gadā dzimis vīrietis. Negadījumā cieta VW vadītājs un pasažiere, 1960.gadā dzimusi sieviete un 1983.gadā dzimusi sieviete, visi ar gūtajām traumām nogādāti medicīnas iestādē.

Jūrmalā, Melderu ielā, 1942.gadā dzimusi sieviete vadīja automašīnu «Honda Jazz» un sadūrās ar automašīnu BMW 528, kuru vadīja 1987.gadā dzimusi sieviete. Negadījumā cieta «Honda» vadītāja un «Honda» pasažieris, 1948.gadā dzimis vīrietis, kā arī BMW vadītāja. Visi ar gūtajām traumām nogādāti medicīnas iestādē.

Jūrmalā, Pļavu ielā, kāds 1987.gadā dzimis vīrietis, vadot motociklu «Honda», uzbrauca žogam, bojājot to. Motocikla vadītājs ar gūtajām traumām vērsās medicīnas iestādē.

Savukārt Rīgā, Dzelzavas ielā, 1938.gadā dzimis vīrietis nokrita autobusā, kuru vadīja 1974.gadā dzimis vīrietis. Autobusa pasažieris ar gūtajām traumām nogādāts medicīnas iestādē.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu