Satiksmes negadījumā Rīgā cietis zīdainis

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Satiksmes negadījumā Rīgā svētdien cietis zīdainis un divi vīrieši, portāls TVNET uzzināja Valsts policijā.

Likumsargi informē, ka svētdien plkst.19:03 Rīgā, Ganību dambja un Urieksties ielas krustojumā pagaidām nenoskaidrotā satiksmes negadījumā cieta 2016. gadā dzimis zēns, kurš nogādāts slimnīcā, 1989. gadā dzimis vīrietis, kurš no hospitalizācijas atteicās, un 1990. gadā dzimis vīrietis, kurš no hospitalizācijas atteicās.

Vēl svētdien plkst. 18:03 Rīgā, Viestura prospektā 35, notika sadursme starp automašīnām «Mercedes Benz», kuru vadīja nenoskaidrots vadītājs, kas pameta notikuma vietu, automašīnu «Honda», kuru vadīja 1966. gadā dzimis vadītājs, un automašīnu «Toyota», pie kuras stūres sēdēja 1990. gadā dzimusi sieviete. Satiksmes negadījumā cieta «Honda» vadītājs un «Toyota» vadītāja. Abi cietušie ar traumām nogādāti slimnīcā.

Svētdien valstī kopumā reģistrēti 42 ceļu satiksmes negadījumi. Tajos cietuši septiņi cilvēki. Kopā ceļu satiksmes jomā sastādīti 570 administratīvo pārkāpumu protokoli, tajā skaitā 268 par ātruma pārsniegšanu, astoņi par transportlīdzekļa vadīšanu alkohola reibumā un viens par transportlīdzekļa vadīšanu narkotisko vielu iespaidā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu