Vakar Jūrmalā automašīna uzbraukusi sievietei un divus gadus vecai meitenītei

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vakar Jūrmalā automašīna uzbraukusi kādai sievietei un divus gadus vecai meitenītei, informēja Valsts policijā.

Nometņu un Tallinas ielas krustojumā 1991.gadā dzimusi sieviete ar automašīnu «Audi 80» uzbraukusi gājējiem, kas šķērsojuši ielu pa gājēju pāreju. Negadījumā cietusi 1977.gadā dzimusi sieviete un 2014.gadā dzimusi meitenīte, kuras no hospitalizācijas atteikušās.

Rīgā, Kalpaka bulvārī, 1965.gadā dzimusi sieviete, vadot automašīnu «Opel», uzbraukusi 1980.gadā dzimušam vīrietim, kurš ar traumām nogādāts slimnīcā.

Savukārt Liepājā, Raiņa un T.Breikša ielas krustojumā, 1951.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu «Audi A4», nav devis ceļu 1983.gadā dzimušam velosipēdistam, bet Rīgā, Brīvības un Bruņinieku ielas krustojumā, 1987.gadā dzimis vīrietis, braukdams pa ietvi ar velosipēdu, uzbraucis 1965.gadā dzimušai sievietei, kura ar traumām nogādāta slimnīcā.

Vecpiebalgas novada Taurenes pagastā, pie autobusu pieturas «Zaļkalns», 1951.gadā dzimis vīrietis nav varējis novaldīt automašīnu, kā rezultātā tā iebraukusi grāvī un apgāzusies. Negadījumā cietis autovadītājs, kurš no hospitalizācijas atteicies.

Kopumā aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēti 72 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 14 cilvēki.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu