Asiņainā avārija Tallinā - nekas neliecināja, ka notiks traģēdija

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Postimees.ee

Tallinā likumsargi atklājuši traģiskā ceļu satiksmes negadījuma detaļas, vēsta igauņu medijs «Postimees».

Jau ziņojām, ka otrdienas naktī asiņainā autoavārijā bojā gāja trīs jaunieši, kuriem tikko bija sākušās skolas brīvdienas.

Eksperti joprojām nespēj saprast, kā varēja notikt traģēdija - ceļa posms bija taisns un labi pārredzams, jaunietis, kurš bija pie stūres, to labi pārzināja, visi trīs jaunieši nebija lietojuši alkoholu, vadītājam bija derīgas tiesības, un neviens no viņiem iepriekš nebija pārkāpis ceļu satiksmes noteikumus. Jaunieši bijuši kārtīgi, čakli un atsaucīgi, labi mācījušies, katram bijuši savi hobiji.

Likumsargi vakar sasauktajā preses konferencē pastāstījuši, ka visi trīs bojā gājuši uzreiz notikuma vietā.

Pēc sākotnējās informācijas neviens no viņiem nebija lietojis alkoholu, taču vēl tiks veiktas ekspertīzes, lai par to pārliecinātos.

Policija pieļauj , ka avārijas iemesls varētu būt ātruma pārsniegšana.

Avārija notikusi uz taisna ceļa posma, tai nav neviena liecinieka. Autovadītājs, kurš notikuma vietā ieradās pirmais, pastāstījis, ka avārijas vietā pavērusies šausminoša aina.

Desmit minūtes pirms traģiskā notikuma jautrā kompānija ar auto piebraukušie pie «McDonald's» ēstuves. Visi trīs iegādājušies ēdamo un devušies mājup. Neilgi pirms tam viņi bija mājās aizveduši ceturto draugu.

Automašīnu «Audi A4» jaunietis bija aizņēmies no vecākiem.

Pēc sākotnējās informācijas atļauto ātrumu autovadītājs bija pārsniedzis vismaz divas reizes.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu