Vakar ceļu satiksmes negadījumos cietuši divi gājēji

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vakar ceļu satiksmes negadījumos cietuši divi gājēji, informēja Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļas vecākā speciāliste Gita Gžibovska.

Plkst.14.19 Rīgā, Ganību dambī 1985.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu «Peugeot», izraisīja sadursmi ar priekšā braucošu automašīnu «VW», ko vadīja 1943.gadā dzimusi persona. Pēc sadursmes «VW» uzbrauca gājējam - 1957.gadā dzimušam vīrietim. Gājējs guva traumas un tika nogādāts slimnīcā.

Plkst.13.48 Salaspilī, Skolas 7, pagaidām nenoskaidrots vadītājs ar nenoskaidrotu automašīnu uzbrauca gājējai, 1935.gadā dzimušai sievietei. Cietusī gājēja nogādāta slimnīcā.

Savukārt plkst.7.12 Rīgā, Lielvārdes un Astras ielas krustojumā, 1987.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu «BMW», izraisīja sadursmi ar automašīnu «Mazda». Negadījuma rezultātā «BMW» vadītājs guva traumas un tika nogādāts slimnīcā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī notikuši 44 ceļu satiksmes negadījumi, trīs negadījumos cieta cilvēki.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu