Vakarā braukšanas apstākļi apgrūtināti teju visā Latvijā

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sniega un apledojuma dēļ šovakar braukšanas apstākļi pa valsts galvenajiem autoceļiem ir apgrūtināti Kurzemē, Latgalē un daudzviet Vidzemē, liecina VAS «Latvijas Valsts ceļi» apkopotā operatīvā informācija. Zemgalē braukšanas apstākļi pa lielajiem ceļiem ir apmierinoši.

Kurzemē braukšanas apstākļi ir apgrūtināti pa visām lielajām šosejām, izņemot Ventspils un Liepājas šoseju posmus attiecīgi no Rīgas līdz Strazdei un no Rīgas līdz Bikstiem.

Pierīgā un Vidzemē braukšanas apstākļi ir apgrūtināti pa Rīgas apvedceļu no Salaspils līdz Baltezeram, pa Daugavpils šoseju no Rīgas līdz Lielvārdei, pa Tallinas šoseju no Rīgas līdz Tūjai, pa Vidzemes šoseju no Rīgas līdz Vangažiem, kā arī atsevišķos Siguldas un Valmieras šoseju posmos. Tāpat braukšana ir apgrūtināta autoceļa P27 Smiltene-Gulbene posmā no Gulbenes līdz Lācītēm.

Savukārt Latgalē braukšanas apstākļi ir apgrūtināti pa visiem lielajiem ceļiem, kas ved uz Rēzekni, Daugavpils šosejas posmā no Patarniekiem līdz Krāslavai, kā arī pa autoceļu P35, kas ved no Gulbenes uz Vientuļiem caur Balviem.

Izmantojot mobilo lietotni «Waze», aculiecinieki ziņo arī par vairākiem šovakar notikušiem ceļu satiksmes negadījumiem Rīgā un lēnu satiksmi Pierīgā, īpaši Baltezerā.

Autovadītājiem jāņem vērā, ka braukšanas apstākļi var mainīties ik minūti. Lai nepakļautu sevi un citus ceļu satiksmes dalībniekus paaugstinātam riskam, autovadītāji tiek aicināti izvēlēties laika apstākļiem un ceļa stāvoklim atbilstošu braukšanas ātrumu un stilu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu