Rīgā trīs mašīnu sadursmē viens cietušais

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Meinerts/TVNET

Svētdien Rīgā, Zentenes ielas un Anniņmuižas bulvāra krustojumā notika trīs automašīnu sadursme, kurā cieta viens no spēkratu vadītājiem, informēja Valsts policijā.

Negadījumā bija iesaistīta automašīna «Volkswagen», kuru vadīja 1960.gadā dzimis vadītājs, «Hyundai», kuru vadīja 1964.gadā dzimis vadītājs, un 1990.gadā dzimušas sievietes vadītais BMW. Pēc avārijas medicīnas iestādē nogādāts «Hyundai» vadītājs.

Rīgā, Jaunciema gatvē 29, savukārt 1934.gadā dzimis automašīnas «Citroen» vadītājs iebrauca kokā. Pēc negadījuma medicīnas iestādē nogādāta pasažiere - 1948.gadā dzimusi sieviete.

Vēl aizvadītajā diennaktī divi cilvēki cietuši, apgāžoties traktoram. Smiltenes novada Brantu pagastā, autoceļa Smiltene-Rauna sestajā kilometrā pagaidām nenoskaidrota persona, vadot traktoru «Ford», nobrauca no ceļa braucamās daļas un apgāzās. Negadījumā cietis 1977.gadā dzimis vīrietis un 1974.gadā dzimusi sieviete, kuri nogādāti slimnīcā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī reģistrēts 71 ceļu satiksmes negadījums. Tajos cietuši septiņi cilvēki.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu