Jūrmalā, automašīnai ietriecoties kokā, bojā gājuši divi vīrieši

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: BNS foto/LETA

Vakar Jūrmalā, automašīnai ietriecoties kokā, bojā gājuši divi vīrieši, informēja Valsts policijā.

Valtera prospekta un Dāvja ielas krustojumā 1974.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu «Hyndai», iebraucis kokā. Negadījuma vietā no gūtajām traumām miris viens no automašīnas pasažieriem, kura personība pagaidām nav noskaidrota. Savukārt slimnīcā nogādāts 1989.gadā dzimis automašīnas pasažieris, kurš arī no traumām tomēr miris. Tāpat negadījumā cietis vēl viens 1989.gadā dzimis vīrietis un automašīnas vadītājs, kuri nogādāti slimnīcā.

Pāvilostas novada Vērgales pagastā, 1993.gadā dzimis jaunietis vadot automašīnu «Audi A4», nav ņēmis vērā laika apstākļus, kā rezultātā automašīna uz slidenā ceļa saslīdējusi un ietriekusies kokā. Slimnīcā ar traumām nogādāts automašīnas vadītājs.

Savukārt Daugavpils novada Višķu pagastā notikusi sadursme starp 1966.gadā dzimušas sievietes vadīto automašīnu «Ford Focus» un 1988.gadā dzimuša vīrieša vadīto automašīnu «Mercedes Benz Sprinter». Sadursmes rezultātā apgāzusies automašīna «Mercedes Benz Sprinter» un cietusi tajā esošā pasažiere, 1952.gadā dzimusi sieviete, kas ar traumām nogādāta slimnīcā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēti 85 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 14 cilvēki un divi gājuši bojā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu