Traģēdija Jūrmalā: no avarējuša auto lūžņiem atbrīvo dzīvus un jau mirušus cilvēkus

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no video

Otrdienas, 6.decembra, vakarā Jūrmalā notikusi avārija, kurā ugunsdzēsējiem un mediķiem no sašķaidītas automašīnas lūžņiem bija jāatbrīvo dzīvi un miruši cilvēki.

Otrdienas pievakarē Valtera prospekta krustojumā ar Dāvja ielu kāda sarkana «Hyundai» vadītājs T veida krustojumā nav ievērojis «STOP» zīmi un aiztraucies taisni pāri krustojumam, kur, iespējams, pat nebremzējot, «nopļāvis» ceļazīmi un ietriecies milzīgā ceļmalas priedē. Šoferis aizbēdzis no notikuma vietas, un šo versiju apstiprināja arī aculiecinieki. Viens no cietušajiem notikuma vietā miris.

Jau pēc dažām minūtēm pēc avārijas notikuma vietā ieradušies aculiecinieku izsauktie mediķi, kuri kopā ar vīriem no glābšanas dienesta darījuši visu, lai glābtu smagi ievainotos auto pasažierus.

Savukārt «Hyundai» šoferis gan nekur tālu nav ticis: Jūrmalas policisti kopā ar kinologiem jau pēc īsa brīža «pārķemmējuši» tuvējo mežu un tur arī atraduši aizbēgušo vīrieti. Viņš ir vienīgais no četrotnes, kurš pēc pārdzīvotā vēl spēj patstāvīgi pārvietoties.

Foto: kadrs no video

Likumsargi apstiprina, ka otrdien slimnīcā miris arī otrs smagāk savainotais «Hyundai» pasažieris. Par notikušo ir ierosināta krimināllieta un notiek izmeklēšana.

Foto: kadrs no video

Pagaidām likumsargiem nav izdevies noskaidrot precīzus traģiskā negadījuma iemeslus. Pēc avārijas spēkratā bija redzamas vairākas alkohola pudeles, kā arī, pēc neoficiālas informācijas, zināms, ka kāda pasažiera kabatā ir atrastas vairākas šļirces.

Foto: kadrs no video
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu