Ātrās palīdzības mašīnas un vieglā auto sadursmē cietuši trīs cilvēki

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vakar Rīgā, Miera ielas un Senču ielas krustojumā, notikusi neatliekamās medicīniskās palīdzības mikroautobusa un vieglās automašīnas sadursme, zināja Valsts policijā.

(Pievienota 4.rindkopa.)

Negadījums notika dažas minūtes pēc plkst.15. Ātrās palīdzības mašīnu «Mercedes Benz» vadīja 1976.gadā dzimis vīrietis, bet vieglajam auto «Mercedes Benz» pie stūres sēdēja 1994.gadā dzimis jaunietis.

Negadījumā cieta abu automašīnu vadītāji un vieglā automobiļa pasažieris - 1994.gadā dzimis jaunietis. Visi trīs cietušie pēc negadījuma tika nogādāti medicīnas iestādē.

Kā aģentūrai LETA pastāstīja dienesta pārstāve Inga Vītola, ātrās palīdzības brigāde bija devusies uz izsaukumu. Mediķi braukuši ar ieslēgtām bākugunīm un skaņas signālu, apgalvoja Vītola.

Stundu vēlāk citviet Rīgā, Hipokrāta ielā, 1962.gadā dzimuša vīrieša vadītā autobusā «Mercedes Benz» krita 1953.gadā dzimusi pasažiere. Pēc negadījuma viņa ar traumām tika nogādāta slimnīcā.

Vēl stundu vēlāk Rīgā, Ventspils ielas un Mārupes ielas krustojumā, 1990.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu «Volkswagen» uzbrauca 1947.gadā dzimušai gājējai, kura pēc notikušā ar traumām tika nogādāta medicīnas iestādē.

Savukārt Alūksnes novada Jaunalūksnes pagastā, autoceļa Alūksne-Zaiceva 15.kilometrā, vakar notika sadursme starp 1971.gadā dzimuša vīrieša vadītu «Audi A6» un 1957.gadā dzimuša vīrieša vadītu «BMW». Avārijā cieta «BMW» vadītājs, kurš ar traumām tika nogādāts medicīnas iestādē.

LETA jau ziņoja, ka vakar uz slidenajiem autoceļiem notika arī divi letāli negadījumi, kuros gāja bojā kopskaitā trīs cilvēki.

Rūjienas novada Jeru pagastā, uz autoceļa, kas savieno Valmieru ar Rūjienu, 1987.gadā dzimusi sieviete ar automašīnu «BMW» notrieca 1965.gadā dzimuši sievieti, kura notikuma vietā mira.

Savukārt uz Bauskas šosejas 1966.gadā dzimuša Polijas valstspiederīgā vadīta kravas automašīna «DAF» sadūrās ar 1986.gadā dzimuša vīrieša vadītu vieglo automašīnu «BMW». Avārijā gāja bojā «BMW» vadītājs un šīs mašīnas pasažieris - 1995.gadā dzimis jaunietis, bet ar traumām slimnīcā tika nogādāts 1996.gadā dzimis «BMW» pasažieris.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu