Avārijas dēļ Rīgas centrā uz laiku bija traucēta tramvaju satiksme

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Divu automašīnu avārijas dēļ Rīgā, Krišjāņa Barona un Stabu ielu stūrī sestdien uz laiku bija traucēta tramvaju satiksme, pastāstīja Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļas vecākā speciāliste Gita Gžibovska.

Negadījums noticis šodien plkst.12.08 Krišjāņa Barona un Stabu ielas stūrī, kur saskrējušās automašīnas «Volkswagen» un «Honda». Pēc policijas rīcībā esošās sākotnējās informācijas, automašīnas «Honda» vadītājs, nogriežoties pa kreisi, nav devis ceļu otrai automašīnai un notikusi abu transportlīdzekļu sadursme.

Kā norādīja Gžibovska, ceļa satiksmes negadījumā cietusi automašīnas «Volkswagen» pasažiere, kura nogādāta slimnīcā. Ņemot vērā, ka viena automašīna bija uz tramvaju sliedēm, īslaicīgi bija apturēta tramvaju kustība. Taču patlaban automašīnas ir aizvāktas, tāpēc satiksmes ierobežojumu nav.

«Rīgas satiksmes» pārstāvis Viktors Zaķis aģentūrai LETA apliecināja, ka automašīnu sadursmes dēļ nedaudz aizkavējās tramvaju kustība. Taču situācija operatīvi tika atrisināta, satiksme ir atjaunota.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu