Vakar satiksmes negadījumos cietuši vairāki jaunieši

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: BNS foto/LETA

Aizvadītajā diennaktī ceļu satiksmes negadījumos cietuši vairāki jaunieši, informēja Valsts policija.

Strenču novadā pagaidām nenoskaidrots vadītājs ar automašīnu «Audi» iebrauca kokā. Negadījumā cieta 1991.gadā dzimis vīrietis un 1998.gadā dzimusi jauniete, kuri ar traumām nogādāti medicīnas iestādē.

Savukārt Daugavpilī, Daugavas ielā automašīna «Opel Zafira» sadūrās ar automašīnu «Opel Vectra». Negadījumā cieta 1991.gadā dzimušais «Opel Zafira» vadītājs un pasažiere, 1960.gadā dzimusi sieviete, kā arī 1969.gadā dzimusī «Opel Vectra» vadītāja un pasažieris, 2006.gadā dzimis zēns. Cietušie ar dažādām traumām nogādāti slimnīcā.

Baldonē, Loka ielā divu «Volkswagen» markas automašīnu sadursmē cieta 1997.gadā dzimusi jauniete, kura ar gūtajām traumām nogādāta medicīnas iestādē.

Kopumā vakar reģistrēti 63 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 15 cilvēki. Noformēti 620 protokoli, tai skaitā 214 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu un seši par braukšanu reibumā. Par braukšanu reibumā aizturēti astoņi šoferi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu