Satiksme uz Liepājas šosejas pie Lielupes tilta atjaunota pilnībā

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valsts policija

Šorīt uz autoceļa Rīga – Liepāja pie Lielupes tilta noticis ceļu satiksmes negadījums, satiksme tika bloķēta, bet pašlaik tā ir atjaunota. Uz slidena ceļa noticis negadījums ar divām kravas automašīnām; tika vesti smagie auto, TVNET uzzināja Valsts policijā.

Šorīt pulksten 4.35 Valgundes pagastā uz autoceļa Rīga - Liepāja 24. kilometrā noticis ceļu satiksmes negadījums, kurā iesaistītas divas kravas automašīnas - Iveco un Mercedes Benz. Jāpiebilst, ka uz abām kravas automašīnu piekabēm bija uzkrautas smagās automašīnas.

Cietušo negadījumā nav.

Sākotnējā informācija liecina, ka priekšā braucošā kravas automašīna uz slidenā ceļa dēļ saslīdēja, bet veiksmīgi uz brauktuves apstājās, taču aizmugurē braucošā kravas automašīna tai uzbrauca virsū. Sadursmes brīdī abas automašīnas nobraukušas no ceļa un apgāzušās, taču piekabes ir palikušas uz brauktuves un aizšķērsojušas to. Cietušo negadījumā nav, skaidroja Valsts policijā.

Valsts policijas pārstāve Ance Rozīte TVNET pastāstīja, ka abas automašīnas ir ar Nīderlandes numuriem, tās pieder ārvalstu firmai.

Autovadītāji tika aicināti ņemt vērā minēto satiksmes apgrūtinājumu un iespēju robežās apbraukt notikuma vietu pa citiem ceļiem, piemēram, pa Jelgavas šoseju vai Ventspils šoseju.

Notikuma vietā strādāja atbildīgie dienesti, lai automašīnas izvilktu no grāvja.

Daudzviet uz ceļiem veidojas apledojums, tāpēc jo īpaši svarīgi ievērot atbilstošu braukšanas ātrumu un distanci.
Foto: Valsts policija
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu