Rīgā ugunsgrēkā cietuši divi cilvēki; satiksme atjaunota

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Šorīt Rīgā ugunsgrēka dēļ traucēta satiksme Zolitūdes ielā, informēja Valsts policijā.

(Viss teksts papildināts ar jaunāko informāciju.)

Šorīt Rīgā, Zolitūdes ielā, ugunsgrēkā cietuši divi cilvēki, informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD).

Šorīt ap plkst.7 VUGD saņēma izsaukumu uz Zolitūdes ielu, kur dega šķūnis. Kad ugunsdzēsēji ieradās notikuma vietā, šķūnis jau dega ar atklātu liesmu 35 kvadrātmetru platībā.

Vēl pirms VUGD ierašanās ugunsnelaimē bija cietuši divi cilvēki - 23 gadu vecs vīrietis un 21 gadu veca sieviete, kurus Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķi nogādāja slimnīcā.

Pusstundas laikā ugunsgrēks tika lokalizēts, šobrīd turpinās tā likvidācija. Ugunsgrēka dēļ Zolitūdes ielā, starp Jūrmalas gatvi un Akāciju ielu, šorīt bija slēgta satiksme, taču tagad tā ir atjaunota.

Vakar ap plkst.13.30 VUGD saņēma izsaukumu uz Pirmo ielu Ādažos, kur dega dzīvojamā māja. Trīsstāvu dzīvojamās mājas pirmajā stāvā dega sadzīves mantas un griesti piecu kvadrātmetru platībā. Pirms VUGD ierašanās ēku bija pametuši 20 cilvēki.

Platības ziņā lielākais ugunsgrēks bija izcēlies Tukuma novada Slampes pagastā, kur dega neapdzīvota vienstāva ķieģeļu māja 60 kvadrātmetru platībā. Izsaukums uz notikuma vietu tika saņemts plkst.7.44, un plkst.12.54 ugunsgrēks tika likvidēts.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji devās arī uz izsaukumiem, kuros dega atkritumi, riepas, pastkastes, sadzīves mantas, divi elektrības stabi, elektrības vadi, starpstāvu pārsegums un malka, vieglā automašīna, sarga māja un koka paliktņi, šķūnis un sodrēji četru ēku dūmvados.

    KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
    Aktuālais šodien
    Svarīgākais
    Uz augšu