Saldus pusē notikušas sešas automašīnu sadursmes ar meža zvēriem

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes Saldus iecirknī ir reģistrēti seši ceļu satiksmes negadījumi, kuros iesaistītas automašīnas un meža dzīvnieki, TVNET pavēstīja Valsts policijas pārstāve Madara Šeršņova.

Par vienu Valsts policijā ir paziņots 17.janvārī ap plkst. 09:00: 1972.gadā dzimis vīrietis Saldus novadā, Jaunauces pagastā uz autoceļa «Auce-Ezere» ar automašīnu «Hyundai Santa Fe» uzbrauca meža dzīvniekam. 18.janvārī ap plkst. 07:30 Brocēnos 1964. gadā dzimusi sieviete vadīja automašīnu «Volkswagen Passat» un uzbrauca stirnai.

Tajā pašā laikā Saldus novadā, Kursīšu pagastā 1961.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu «Ford Transit», uzbrauca meža dzīvniekam. Nākamais negadījums noticis tās pašas dienas vakarā plkst. 22:00 Saldus novadā, Lutriņu pagastā, kur 1970.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu «Volvo», uzbrauca meža dzīvniekam. 19.janvārī ap plkst. 07:00 Saldus novadā, Zirņu pagastā 1959.gadā dzimusi sieviete, vadot automašīnu «Mercedes Benz», uzbrauca meža dzīvniekam. Šajos negadījumos transportlīdzekļu vadītāji nav cietuši.

Policija vērš uzmanību uz to, ka šie negadījumi notikuši diennakts tumšajā laikā, tāpēc, lai izvairītos no sadursmes ar kādu dzīvnieku, Valsts policija aicina satiksmes dalībniekus būt uzmanīgiem un piesardzīgiem, izvēloties piemērotu braukšanas ātrumu, it īpaši diennakts tumšajā laikā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu